Influenserka Eleonora Predin izbacila nove proizvode: Uz aktivni kiseonik do savršene kože!

Gordana Kopanja
Foto: GS

BANjALUKA - Poznata influenserka i diplomirani industrijski inženjer Eleonora Predin svoje obožavatelje nedavno je obradovala novom linijom proizvoda „Viva by Ela“.

"Viva by Ela“ kiseonik je toliko fantastičan da svako ko brine o svojoj koži obavezno treba da ga koristi. Osim što u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, pogodan je za svaki tip kože, te je obogaćen mentom i aloe verom“ kaže ovo za Glas Srpske influenserka Eleonora Predin.

Aktivni kiseonik „Viva by Ela“ koristi se za spoljašnju upotrebu, a vaša koža će odmah nakon korišćenja biti hidrirana. Dodaje da se već nakon par dana redovne upotrebe mogu vidjeti  sjajni rezultati.Borice će biti umanjene , a suva koža već nakon par dana preporođena.

Ono što daje prednost aktivnom kiseoniku jeste to da je pogodan za sve uzraste, i što nema ograničenja u korišćenju, te se može koristiti više puta u toku dana.

„Vremenom sam počela da radim tretmane lica kiseonikom, probala sam nekoliko različitih brendova. Kod nekih mi je smetao miris karakterističan za ovaj proizvod, kod drugih je bilo vidljivih efekata ali ne dovoljno.Onda sam shvatila-aktivni kiseonik zaista jeste dobar, ali mu nedostaje „to nešto“ da bi bio savršen“ priča Eleonora za Glas.

 Dodaje da je dosta razmišljala o samoj formi kiseonika, koja bi bila savršena.

„Konačno smo je i dobili. Aktivni kiseonik obogaćen hijaluronskom kiselinom, aloe verom i mentom koja neutrališe mirise koiji nastaje u procesu prizvodnje aktivnog ksieonika. Pun pogodak“ kazala je Eleonora.

Na pitanje da li je zadovoljna prodajom kaže da joj je želja da što više osoba koristi aktivni kiseonik „Viva bu Ela“i da je baš zbog toga napravila pristupačnu cijenu.

„Želim da pokažem svima da ne mora sve što je skupo da bude i najbolje, i da nam ne treba gomila proizvoda da bi imali lepo i negovano lice. Treba da pustimo našu kožu da diše, kaže influenereska.

Pored svoje sposobnosti, Eleonora ima i odličan tim koji se sastoji od dizajnera , videografa, fotografa...Svi su uključeni u projekat.

„Više glava radi bolje nego jedna“ skroz smijeh priča Eleonora.

„ Želim da otvorim svest da sa minimlano proizvoda i to pravih naravno, naša koža može da bude fanstastična. Zbog toga nam je potrebno nakom umivanja da naprskamo aktivni kiseonik, stavimo serum, zaštitini faktor 50 i za one koje trebaju stalno da izgledaju kao da su našminakne  magičnu ampulicu koja se ponaša kao puder ali ne prlja kožu plus ima i zaštitini faktor 30 – biće totalni hit“ kazala je Eleonora.

Pored magične ampulice, u prodaji će se naći fenomenalan proizvod antiperspirant bez aluminijuma i alkohola, dodaje Eleonora.

Više o ovim proizvodima pročitajte na sajtu vivabyela.com.

https://www.instagram.com/eleonora_predin/?fbclid=IwAR0fHtWslKze4i281PvDvluJ2cLbrf8XRzXdkekRZxKw1d_zbbGzm_AhuQI

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana