Инфлуенсерка Елеонора Предин избацила новe производe: Уз активни кисеоник до савршене коже!

Гордана Копања
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Позната инфлуенсерка и дипломирани индустријски инжењер Елеонора Предин своје обожаватеље недавно је обрадовала новом линијом производа „Viva by Ela“.

"Viva by Ela“ кисеоник је толико фантастичан да свако ко брине о својој кожи обавезно треба да га користи. Осим што у себи садржи хијалуронску киселину, погодан је за сваки тип коже, те је обогаћен ментом и алое вером“ каже ово за Глас Српске инфлуенсерка Елеонора Предин.

Активни кисеоник „Viva by Ela“ користи се за спољашњу употребу, а ваша кожа ће одмах након коришћења бити хидрирана. Додаје да се већ након пар дана редовне употребе могу видјети  сјајни резултати.Борице ће бити умањене , а сува кожа већ након пар дана препорођена.

Оно што даје предност активном кисеонику јесте то да је погодан за све узрасте, и што нема ограничења у коришћењу, те се може користити више пута у току дана.

„Временом сам почела да радим третмане лица кисеоником, пробала сам неколико различитих брендова. Код неких ми је сметао мирис карактеристичан за овај производ, код других је било видљивих ефеката али не довољно.Онда сам схватила-активни кисеоник заиста јесте добар, али му недостаје „то нешто“ да би био савршен“ прича Елеонора за Глас.

 Додаје да је доста размишљала о самој форми кисеоника, која би била савршена.

„Коначно смо је и добили. Активни кисеоник обогаћен хијалуронском киселином, алое вером и ментом која неутралише мирисе коији настаје у процесу призводње активног ксиеоника. Пун погодак“ казала је Елеонора.

На питање да ли је задовољна продајом каже да јој је жеља да што више особа користи активни кисеоник „Вива бу Ела“и да је баш због тога направила приступачну цијену.

„Желим да покажем свима да не мора све што је скупо да буде и најбоље, и да нам не треба гомила производа да би имали лепо и неговано лице. Треба да пустимо нашу кожу да дише, каже инфлуенерескa.

Поред своје способности, Елеонора има и одличан тим који се састоји од дизајнера , видеографа, фотографа...Сви су укључени у пројекат.

„Више глава ради боље него једна“ скроз смијех прича Елеонора.

„ Желим да отворим свест да са минимлано производа и то правих наравно, наша кожа може да буде фанстастична. Због тога нам је потребно наком умивања да напрскамо активни кисеоник, ставимо серум, заштитини фактор 50 и за оне које требају стално да изгледају као да су нашминакне  магичну ампулицу која се понаша као пудер али не прља кожу плус има и заштитини фактор 30 – биће тотални хит“ казала је Елеонора.

Поред магичне ампулице, у продаји ће се наћи феноменалан производ антиперспирант без алуминијума и алкохола, додаје Елеонора.

Више о овим производима прочитајте на сајту vivabyela.com.

https://www.instagram.com/eleonora_predin/?fbclid=IwAR0fHtWslKze4i281PvDvluJ2cLbrf8XRzXdkekRZxKw1d_zbbGzm_AhuQI

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана