Pedofil sa poternice nastupao u X faktoru, a da niko nije ni znao ko je on VIDEO

Agencije
Pedofil sa poternice nastupao u X faktoru, a da niko nije ni znao ko je on VIDEO

Kada je Manuel Pons Sančez nastupio u X faktoru oduševio je žiri i javnost svojim pjevanjem. Prošao je dalje, a da niko nije znao da se pred njima nalazi traženi pedofil.

Četrdesetšestogodišnji Manuel osuđen je na dvadesettrogodišnju zatvorsku kaznu na sudu u Majorki proše godine. Španske vlasti su ga tražile mjesecima zbog pedofilije i silovanja desetogodišnje djevojčice. Dok je bio u bijegu, radio je u britanskoj bolnici i čak nastupio u X faktoru 2009. godine.


Producenti nisu znali ko je on, a žiri je oduševio izvedbama hitova U2. Prošao je nekoliko krugova, a da Sajmon Kauel i ostali članovi žirija pojma nisu imali ko je on.

Prošle godine osušen je na kaznu zatvora zbog nekoliko seksualnih napada na djevojčicu u periodu kada je imala između šest i deset godina. Na sudu je iznio brutaljne detalje u kojima je opisivao kako ju je vezivao za krevet i tukao. Djevojčica danas boluje od posttraumatskog stresa.

Majka djevojčice je Manuela prijavila 2007. godine, a on je tada već odletio za Veliku Britaniju gdje je radio kao portir u jednoj privatnoj klinici u Liverpulu. Kasnije je odlučio da se prijavi i za X faktor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana