Педофил са потернице наступао у X фактору, а да нико није ни знао ко је он VIDEO

Агенције
Педофил са потернице наступао у X фактору, а да нико није ни знао ко је он VIDEO

Када је Мануел Понс Санчез наступио у X фактору одушевио је жири и јавност својим пjевањем. Прошао је даље, а да нико није знао да се пред њима налази тражени педофил.

Четрдесетшестогодишњи Мануел осуђен је на двадесеттрогодишњу затворску казну на суду у Мајорки проше године. Шпанске власти су га тражиле мјесецима због педофилије и силовања десетогодишње дјевојчице. Док је био у бијегу, радио је у британској болници и чак наступио у X фактору 2009. године.


Продуценти нису знали ко је он, а жири је одушевио изведбама хитова U2. Прошао је неколико кругова, а да Сајмон Кауел и остали чланови жирија појма нису имали ко је он.

Прошле године осушен је на казну затвора због неколико сексуалних напада на дjевојчицу у периоду када је имала између шест и десет година. На суду је изнио брутаљне детаље у којима је описивао како ју је везивао за кревет и тукао. Дјевојчица данас болује од посттрауматског стреса.

Мајка дјевојчице је Мануела пријавила 2007. године, а он је тада већ одлетио за Велику Британију гдје је радио као портир у једној приватној клиници у Ливерпулу. Касније је одлучио да се пријави и за X фактор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана