Oglasila se Severina povodom napisa da je u vezi sa mlađim vlasnikom vinarije

G.S.
Oglasila se Severina povodom napisa da je u vezi sa mlađim vlasnikom vinarije

Nakon što se pojavila vest da je Severina u vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem reagovala je i Severina.

“Htjeli bismo da vas informišemo kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kom je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugaijoj vrsti odnosa”, poruka je koju je poslala preko svog PR tima.

Koliko je poznato, Severina je još uvijek u braku s Igorom Kojićem, ali par se već duže vrijeme ne pojavljuje zajedno u javnosti. Pisalo se kako je njihov brak u krizi, a ta kriza je navodno počela nakon što je Severina veći deo karantina provela s Igorom i njegovim roditeljima u Beogradu. U Beogradu se zadržala mjesec dana jer je u to vrijeme i njen sin Aleksandar bio u Beogradu s ocem Milanom Popovićem. Ona se u aprilu vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu i od tada se navodno nisu viđali. Svoju energiju je pjevačica sada usmjerila samo na borbu za roditeljstvo nad sinom i prošlo je godinu dana otkako je sudija Tea Golub donijela privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem.

Nakon što su se mediji danas raspisali, Igor je na svom Instagramu objavio nekoliko priča posvećenih svecima srpske pravoslavne crkve.

Naime objavio je fotografiju srpskog kralja Stefana Dečanskog koga na današnji dan slave vjernici srpske pravoslavne crkve. Osim toga, objavio je i snimak iz manastira Dečani.

Ovo nije jedina religijska objava Igora Kojića u posljednje vrijeme. Uglavnom upravo takve prevladavaju posljednjih nekoliko mjeseci. Osim Severine na Instagramu, prati tek dva profila - Patrijarha Pavla i profil Poruke svetih otaca, prenosi vecernji.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana