Огласила се Северина поводом написа да је у вези са млађим власником винарије

Г.С.
Огласила се Северина поводом написа да је у вези са млађим власником винарије

Након што се појавила вест да је Северина у вези с десет година млађим власником винарије Томиславом Воштинићем реаговала је и Северина.

“Хтјели бисмо да вас информишемо како се ради о особи из ширег круга Северининих пријатеља, у чијој је винарији одржан догађај на ком је, између осталих, присуствовала и Северина с друштвом. Овим путем одбацујемо сваку инсинуацију о било каквој другаијој врсти односа”, порука је коју је послала преко свог ПР тима.

Колико је познато, Северина је још увијек у браку с Игором Којићем, али пар се већ дуже вријеме не појављује заједно у јавности. Писало се како је њихов брак у кризи, а та криза је наводно почела након што је Северина већи део карантина провела с Игором и његовим родитељима у Београду. У Београду се задржала мјесец дана јер је у то вријеме и њен син Александар био у Београду с оцем Миланом Поповићем. Она се у априлу вратила у Загреб, а Игор је остао у Београду и од тада се наводно нису виђали. Своју енергију је пјевачица сада усмјерила само на борбу за родитељство над сином и прошло је годину дана откако је судија Теа Голуб донијела привремену мјеру и одлучила у пресуди да дијете живи с оцем.

Након што су се медији данас расписали, Игор је на свом Инстаграму објавио неколико прича посвећених свецима српске православне цркве.

Наиме објавио је фотографију српског краља Стефана Дечанског кога на данашњи дан славе вјерници српске православне цркве. Осим тога, објавио је и снимак из манастира Дечани.

Ово није једина религијска објава Игора Којића у посљедње вријеме. Углавном управо такве превладавају посљедњих неколико мјесеци. Осим Северине на Инстаграму, прати тек два профила - Патријарха Павла и профил Поруке светих отаца, преноси vecernji.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана