Lukasu bivša žena ne da da viđa dijete

Agencije
Lukasu bivša žena ne da da viđa dijete

Folk zvijezda Aca Lukas podnio je tužbu za razvod od svoje supruge Sonje. Aca je tužio dizajnerku zbog toga što mu nedjeljama ne dozvoljava da provodi vrijeme sa kćerkom Viktorijom, a pored toga mu je postavila i ultimatum da joj uplati 3.000 evra i što prije potpiše papire za razvod braka.

- Otkad je Aca u javnosti počeo da se pojavljuje na svakom koraku sa novom djevojkom Jovanom, Sonja je odmah riješila da ubrza proces koji je odavno isplanirala, a koji se tiče alimentacije. Ona je na početku dogovora sa Lukasom, još prije nekoliko mjeseci tražila da joj on daje alimentaciju u iznosu od 5.000 evra, ali je kasnije ipak rečeno da to bude 3.000 evra. Uz sve to, Sonja je smislila novi potez, pa je Aci rekla da neko vrijeme neće moći da viđa dijete ako se ne urazumi i ne potpiše joj papire za razvod braka - otkriva sagovornik  blizak pjevaču.

Sagovornik kaže da će Aca  tužbom tražiti razvod braka, viđanje djeteta svakog radnog dana od 16 do 19 časova, pola ljetnog, pola zimskog raspusta, uz alimentaciju od 50.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana