Лукасу бивша жена не да да виђа дијете

Агенције
Лукасу бивша жена не да да виђа дијете

Фолк звијезда Аца Лукас поднио је тужбу за развод од своје супруге Соње. Аца је тужио дизајнерку због тога што му недјељама не дозвољава да проводи вријеме са кћерком Викторијом, а поред тога му је поставила и ултиматум да јој уплати 3.000 евра и што прије потпише папире за развод брака.

- Откад је Аца у јавности почео да се појављује на сваком кораку са новом дјевојком Јованом, Соња је одмах ријешила да убрза процес који је одавно испланирала, а који се тиче алиментације. Она је на почетку договора са Лукасом, још прије неколико мјесеци тражила да јој он даје алиментацију у износу од 5.000 евра, али је касније ипак речено да то буде 3.000 евра. Уз све то, Соња је смислила нови потез, па је Аци рекла да неко вријеме неће моћи да виђа дијете ако се не уразуми и не потпише јој папире за развод брака - открива саговорник  близак пјевачу.

Саговорник каже да ће Аца  тужбом тражити развод брака, виђање дјетета сваког радног дана од 16 до 19 часова, пола љетног, пола зимског распуста, уз алиментацију од 50.000 динара.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана