Bivša žena Ace Lukasa imala udes

Agencije
Bivša žena Ace Lukasa imala udes

Sonja Vuksanović (43) prošlog četvrtka je imala udes u Beogradu, u naselju Bežanijska kosa, kada je na njen parkirani auto udario drugi auto koji je odmah pobjegao sa lica mjesta.

Nekadašnju suprugu Ace Lukasa je udario automobil, a vozač je pobjegao sa lica mjesta. Policija je 24 časa tragala za vozačem i pronašla ga u petak u popodnevnim časovima.

Naime, Sonja je vozila svoj džip marke audi Lj3 kada se odjednom u nju zakucao drugi automobil.

"Sonja je išla u svoj butik i u putu se iz čista mira zakucao neko u zadnji lijevi dio njenog automobila. Od siline udarca Sonja je zadobila povredu vrata, ali, srećom, nije bila životno ugrožena", navodi izvor Srpskog telegrafa.

"Dok je ona od šoka izašla iz automobila, vozač koji ju je udario je pobjegao sa lica mjesta. Ona je odmah pozvala policiju, koja je počela da traga za njim. Jedan čovjek je svjedočio događaju na Bežanijskoj kosi, te je video tablice automobila koji je pobjegao i pomoću toga su sutradan locirali čovjeka koji je udario Sonju", otkriva izvor.

Ona je odmah nakon toga odvezena u bolnicu gdje je konstatovana povreda vrata, a da je sudar bio ozbiljniji govori i činjenica da je šteta na automobilu poprilična.

"Cijeli zadnji dio je udubljen, točak je otpao čim je šlep služba pomjerila auto, šteta je oko 3.000 evra, možda i više. Sonja se nakon udesa žalila na bolove u vratu, te je otišla u bolnicu, gdje joj je konstantovana povreda vrata, zbog čega joj je stavljena kragna. Nakon tri dana su joj skinuli kragnu, imala je sreće da nikakvu ozbiljniju povredu nije imala. Da je bio slabiji automobil koji je ona vozila, nedajbože, povrede bi bile daleko veće i opasnije", zaključio je izvor.

Osiguranje će pokriti troškove oštećenja na automobilu, ali Vuksanovićeva je, bez obzira na to, odlučila da proda taj automobil.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana