Бивша жена Аце Лукаса имала удес

Агенције
Бивша жена Аце Лукаса имала удес

Соња Вуксановић (43) прошлог четвртка је имала удес у Београду, у насељу Бежанијска коса, када је на њен паркирани ауто ударио други ауто који је одмах побјегао са лица мјеста.

Некадашњу супругу Аце Лукаса је ударио аутомобил, а возач је побјегао са лица мјеста. Полиција је 24 часа трагала за возачем и пронашла га у петак у поподневним часовима.

Наиме, Соња је возила свој џип марке ауди Љ3 када се одједном у њу закуцао други аутомобил.

"Соња је ишла у свој бутик и у путу се из чиста мира закуцао неко у задњи лијеви дио њеног аутомобила. Од силине ударца Соња је задобила повреду врата, али, срећом, није била животно угрожена", наводи извор Српског телеграфа.

"Док је она од шока изашла из аутомобила, возач који ју је ударио је побјегао са лица мјеста. Она је одмах позвала полицију, која је почела да трага за њим. Један човјек је свједочио догађају на Бежанијској коси, те је видео таблице аутомобила који је побјегао и помоћу тога су сутрадан лоцирали човјека који је ударио Соњу", открива извор.

Она је одмах након тога одвезена у болницу гдје је констатована повреда врата, а да је судар био озбиљнији говори и чињеница да је штета на аутомобилу поприлична.

"Цијели задњи дио је удубљен, точак је отпао чим је шлеп служба помјерила ауто, штета је око 3.000 евра, можда и више. Соња се након удеса жалила на болове у врату, те је отишла у болницу, гдје јој је константована повреда врата, због чега јој је стављена крагна. Након три дана су јој скинули крагну, имала је среће да никакву озбиљнију повреду није имала. Да је био слабији аутомобил који је она возила, недајбоже, повреде би биле далеко веће и опасније", закључио је извор.

Осигурање ће покрити трошкове оштећења на аутомобилу, али Вуксановићева је, без обзира на то, одлучила да прода тај аутомобил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана