Lola prevario Minu pa je odveo na Majorku

Agencije
Lola prevario Minu pa je odveo na Majorku

Milan Lola Smiljanić i Mina Milenković otputovali su prije šest dana na Majorku. Poznati fudbaler počastio je svoju djevojku luksuznim putovanjem kako bi se iskupio za prevaru. Kako pišu mediji u Srbiji ona ga je nedavno ostavila zbog nevjerstva, ali mu je brzo oprostila.

- Milan je pre dve sedmice prevario Minu, i to je bio razlog njihovog raskida. Ona najpre nije verovala u priče koje su dolazile do nje da je Lola vara, ali kad se uverila u to, ostavila ga je. Ipak, njihov raskid nije dugo trajao. Smiljanić je takođe bio ljut na nju zbog priča koje je ona navodno plasirala u medije da joj je on platio ugradnju silikona u grudi  - kaže dobro obaviješteni izvor i dodaje:

- Pre petnaestak dana fudbaler se zapio s društvom u svom kafiću, pa su u jutarnjim satima svi otišli u njegov stan. Tamo su nastavili da piju alkohol, a u društvu je bila i jedna mlada devojka koja je godinama slaba na Lolu. On nije mogao da joj odoli, pa su sami otišli u drugu prostoriju. Njih dvoje se posle toga nisu čuli jer joj je Lola stavio do znanja da s njom ne želi ništa ozbiljno i da je zaljubljen u Minu - završava ovaj izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana