Лола преварио Мину па је одвео на Мајорку

Агенције
Лола преварио Мину па је одвео на Мајорку

Милан Лола Смиљанић и Мина Миленковић отпутовали су прије шест дана на Мајорку. Познати фудбалер почастио је своју дјевојку луксузним путовањем како би се искупио за превару. Како пишу медији у Србији она га је недавно оставила због невјерства, али му је брзо опростила.

- Милан је пре две седмице преварио Мину, и то је био разлог њиховог раскида. Она најпре није веровала у приче које су долазиле до ње да је Лола вара, али кад се уверила у то, оставила га је. Ипак, њихов раскид није дуго трајао. Смиљанић је такође био љут на њу због прича које је она наводно пласирала у медије да јој је он платио уградњу силикона у груди  - каже добро обавијештени извор и додаје:

- Пре петнаестак дана фудбалер се запио с друштвом у свом кафићу, па су у јутарњим сатима сви отишли у његов стан. Тамо су наставили да пију алкохол, а у друштву је била и једна млада девојка која је годинама слаба на Лолу. Он није могао да јој одоли, па су сами отишли у другу просторију. Њих двоје се после тога нису чули јер јој је Лола ставио до знања да с њом не жели ништа озбиљно и да је заљубљен у Мину - завршава овај извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана