Zvezda prekinula niz Igokee

M. Z.
Zvezda prekinula niz Igokee

LAKTAŠI - Porazom od Crvene zvezde sa 77:94 košarakši Igokee prekinuli su niz od četiri pobjede u ABA ligi, ali nisu mnogo pokavarili šanse da izbore opstanak u regionalnom takmičenju.

Aleksandrovčani sada imaju šest pobjeda i 11 poraza dok su se Beograđani probili na treće mjesto tabele koje ima donosi nastup u plej-ofu, a ispred nje su samo Budućnost i Partizan. Domaći sastav samo u prvoj četvrtini donekle je parirao gostima koji su polako gradili prednost i bezo stigli do dvocifrene koju su rutniski čuvali do kraja.

Trenera "crveno-bijelih" obradovala je činjenica da se nakon dva i po mjeseca na parket vratio Startos Perperoglu koji se oporavio od povrede koljena dok je i Dejan Davidovac, koji je takođe imao problema sa povredom, dobio minute.

S druge strane problemi sa povredama u ekipi Dragana Bajića nastavljeni su i na ovom meču jer je u 27. minutu Darko Talić izvrnuo skočni zglob i nije se više vraćao na parket. Pobjednika je predvodio Vladimir Štimac sa 17 poena, a po 14 su dodali Bili Beron Lorenco Braun i Džejms Gist dok su kod domaćina najbolji bili Sava Lešić i Majk Grin sa po 16 poena.

Pred početak utakmica održana je minuta ćutanja za tragično nastradalog američkog košarkaša Kobija Brajanta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana