Derbi Crvene zvezde i Partizana 13. marta u Banjaluci

Agencije
Derbi Crvene zvezde i Partizana 13. marta u Banjaluci

Banjaluka - Prijateljski vaterpolo derbi “Crvene zvezde” i “Partizana” biće odigran 13. marta na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci, rekli su u banjalučkom preduzeću “Akvana”, prenose agencije.

Karte za ovaj prijateljski derbi u prodaji će biti od 4. marta po cijeni od pet maraka, rekla je portparol “Akvane” Dijana Vrhovac.

Ulaznice će se moći kupiti samo na recepciji Gradskog olimpijskog bazena, uz ličnu kartu, a moći će se kupiti najviše dvije karte po osobi.

Vrhovčeva je navela da će zbog velikog interesovanja u prodaju biti pušteno i dodatnih 100 karata za stajanje po cijeni od tri marke budući da na Gradskom olimpijskom bazenu ima 532 sjedišta.

Ona je istakla da je to nije dovoljeno za sve koji žele da u Banjaluci gledaju vrhunski vaterpolo.

Utakmica počinje u 20:15 časova uz direktan televizijski prenos.

Ideja da vječiti derbi bude odigran u Banjaluci, prema riječima Vrhovčeve, potekla je od preduzeća “Akvana” koje upravlja Gradskim olimpijskim bazenom.

- Cilj je da se Banjalučanima priredi nezaboravan sportski događaj, kao i da se mladim vaterpolistima koji treniraju na Gradskom olimpijskom bazenu omogući da na djelu vide vrhunske vaterpoliste Andriju Prlainovića, Nikolu Rađena, Duška Pijetlovića, Slobodana Sora - pojašnjava Vrhovčeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana