Da li je savez već otpisao Krupu?

De. M.
Da li je savez već otpisao Krupu?

BANjALUKA - Fudbaleri Krupe možda nisu zaslužili da pobijede Mladost u meču 11. kola Premijer lige BiH, ali sigurno nisu zaslužili ni da izgube.

Pa ipak, izgubili su nakon još jedne kontroverzne odluke ljudi u crnom. Ovakve stvari se sve češće dešavaju, pa se s pravom mnogi pitaju da li je to savez otpisao “malu” Krupu?

Već na startu prvenstva Mateo Musa je sastav iz kanjona Tijesno zavio u crno. “Izmislio” je igranje rukom Igora Makitana, pokazao mu put u svlačionicu, a Sarajevu poklonio penal. Utakmica je prenošena uživo, javnost je vidjela da je arbitar napravio grubi previd, međutim, niko se nije “počešao” zbog toga. Musa je, gle čuda, nastavio da dijeli (ne)pravdu.

A onda je u 11. rundi u Tijesno stigao Admir Šehović. Sarajevski sudija je u 68. minutu dosudio jedanaesterac za Mladost iako je igranju rukom Makitana prethodio prekršaj napadača gostiju. Javnost nije mogla da vidi ovu situaciju jer nije bilo TV prenosa. Nezvanično saznajemo da je kontrolor suđenja Radoslav Vukasović ustvrdio kako je bilo elemenata da Šehović “svirne” faul. Ali, nije.

Krupa je na koncu izgubila od direktnog rivala za opstanak, odnosno, kako je to rekao gostujući trener Nemanja Miljanović, Mladost je osvojila šest bodova. Njegov kolega Velimir Stojnić duel je kratko prokomentarisao.

- Nesrećno smo izgubili. Igrači su rekli da je bio prekršaj prije penala - poručio je Stojnić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana