Čime su nezadovoljni turisti u Hrvatskoj

Tanjug
Čime su nezadovoljni turisti u Hrvatskoj

ZAGREB- Nedostatak mesta za parkiranje iako se naplaćuje, jednolična hrana, mali izbor voća i nizak nivo higijene najčešće su primedbe gostiju u hotelskom smeštaju na hrvatskom Jadranu.

Kako piše zagrebački Večernji list, primedbe na parking se odnose na čekanje i po sat vremena za pronalazak mesta, jer ga, kako se navodi, ne koriste samo gosti hotela.

"Stavili smo napomenu za bračni krevet, a dočekala su nas dva odvojena kreveta koja su na naš zahtJev spojena, ali razdvajaju se čim se malo pomakneš", primJedbe su gostiju u jednom hotelu u Vodicama.

Iskustvo gostiju u apartmanima u Medilinu kaže:"Higijena je ispod nivoa, namJeštaj, posuđe, prekrivači, peškiri, sve je zastarelo, "sveukupni utisak je 0 bodova!!!".

Za jedan zadarski hotel gosti su kratko primjetili: "Osoblje na recepciji poluljubazno. Slab wi-fi, na bazenu nedovoljno ležaljki, sveukupan utisak - nije za tri zvezdice".

Takođe, jedna od primjedbi gostiju apartmana u Umagu glasi: "Hrana ukusna, ali siromašna, jednolična i dugo se čeka. Kao da smo u smještaju s dvije, a ne četiri zvjezdice".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana