Britanski prorok predviđa: Iduća godina puna prirodnih katastrofa

Agencije
Britanski prorok predviđa: Iduća godina puna prirodnih katastrofa

London - Čovjek koji je predvidio ono što niko nije očekivao - pobjedu Donalda Trampa na američkim predsjedničkim izborima kao i to da će Britanci na referendumu glasati za „begzit“, otkrio je svoja nova predviđanja za 2018. godinu, piše „Independent“.

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton Parker tvrdi kako će iduća godina biti najgora u vezi sa pitanjem prirodnih katastrofa i da je to bilo njegovo prvo predviđanje za 2018.

- Priroda mi je na vrhu liste jer predosjećam da ćemo u 2018. doživjeti mnogo nepredvidivih zemljotresa, vulkanskih erupcija i ćudljivog vremena.  Već nekoliko godina govorim da ovo možemo očekivati - ne samo zbog globalnog zagrijavanja već i zbog pojačane sunčeve aktivnosti. Već smo vidjeli užasne uragane, no predosjećam da najgore tek dolazi - kazao je Parker.

Parker predviđa kako će eruptirati Vezuv u Italiji i da će Napulj biti evakuisan, te da će biti pojačana seizmološka aktivnost - čak i na područjima koja su hiljadama godina bila bez potresa, a ozbiljan zemljotres pogodice i Novi Zeland.

Snažni uragani poharaće Karibe, požari će buktati u Kaliforniji i Australiji, a Kinu i Indiju potopiće poplave.  Uz sve, južnim morima biće nemoguće ploviti zbog pucanja ledenjaka na Antarktiku.

Ipak, Parker zaključuje da nismo sasvim „propali“ iduće godine i predviđa velik duhovni rast čovječanstva.

- Konflikti i nevolje uz prirodne katastrofe ujediniće ljude i zapaliti im želju za traženjem prave svrhe ljudskog života - rekao je Parker.

Tvrdi da će se dogoditi teroristički napad na autoputu u Engleskoj, izbiti revolucija u Sjevernoj Koreji koja će svrgnuti okrutni režim Kim Jong Una, kao i napad dronovima koji će ispuštati hemijsko oružje na evropske gradove. Ovaj Britanac rođen u Sautemptonu do sada je pogodio niz terorističkih napada, međunarodnu ekonomsku krizu, kao i to da će se britanska premijerka Tereza Mej uspjeti zadržati na vlasti. Što se tiče SAD, predvidio je i da će Hilari Klinton otići iz politike 2017. godine, kao i da će američki ratni brod biti potopljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana