Bojana Maljević: Društvene mreže su mi oduzele život i svu energiju

GS
Bojana Maljević: Društvene mreže su mi oduzele život i svu energiju

Mora da je glumica Bojana Maljević dosta dugovala svojoj producentskoj karijeri, pa je tokom tri sezone snimanja serije "Dug moru", sebe u potpunosti posvetila ovom projektu.

 "Uzima cijelu mene. Čini se da je sad malo lakše kada je treća ili četvrta sezona u pitanju. Tačnije, sa jedne strane je lakše, sa druge je teže, ali ono što me čini srećnom je, kada svi ovi ljudi koji ovdje vidite, dođu na snimanje i kažu da se osjećaju kao da su se vratili kući", kaže Bojana.

"Osjećam da sam sebi dužna mnogo toga, ali osjećam i da kroz ovakav način rada vraćam dug sebi i svim starijim filmskim radnicima sa kojima sam odrasla, jer ja sam dijete sa televizije i zato se nekako naš način rada uvijek nekako razlikuje od ostalih".

I da nam nije rekla da mnogo radi, znali bi, jer gdje je Bojana sve ovo vrijeme na društvenim mrežama. Provjerili smo da li se to glumica svjesno povukla, prenosi portal UNA.

"Apsolutno da. Ja sam neko ko je, od kako postoje društvene mreže svakodnevno bila na njima i onda sam shvatila da jako jedu moje vrijeme, energiju i ne donose meni ništa, tako da sam praktično radeći na ovom poslu i ne samo ovom, nego i na fakultetu na kojem predajem produkciju, riješila da se malo više posvetim sebi i radu i da napravim takve okolnosti da taj stres ne utiče na mene, jer stvarno, mnogo je toga. Vratiću se ja na mreže, malo moram da se odmorim", kaže Bojana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana