Бојана Маљевић: Друштвене мреже су ми одузеле живот и сву енергију

ГС
Бојана Маљевић: Друштвене мреже су ми одузеле живот и сву енергију

Мора да је глумица Бојана Маљевић доста дуговала својој продуцентској каријери, па је током три сезоне снимања серије "Дуг мору", себе у потпуности посветила овом пројекту.

 "Узима цијелу мене. Чини се да је сад мало лакше када је трећа или четврта сезона у питању. Тачније, са једне стране је лакше, са друге је теже, али оно што ме чини срећном је, када сви ови људи који овдје видите, дођу на снимање и кажу да се осјећају као да су се вратили кући", каже Бојана.

"Осјећам да сам себи дужна много тога, али осјећам и да кроз овакав начин рада враћам дуг себи и свим старијим филмским радницима са којима сам одрасла, јер ја сам дијете са телевизије и зато се некако наш начин рада увијек некако разликује од осталих".

И да нам није рекла да много ради, знали би, јер гдје је Бојана све ово вријеме на друштвеним мрежама. Провјерили смо да ли се то глумица свјесно повукла, преноси портал УНА.

"Апсолутно да. Ја сам неко ко је, од како постоје друштвене мреже свакодневно била на њима и онда сам схватила да јако једу моје вријеме, енергију и не доносе мени ништа, тако да сам практично радећи на овом послу и не само овом, него и на факултету на којем предајем продукцију, ријешила да се мало више посветим себи и раду и да направим такве околности да тај стрес не утиче на мене, јер стварно, много је тога. Вратићу се ја на мреже, мало морам да се одморим", каже Бојана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана