Lauševićeva posljednja uloga: Poznato kada stiže finalna sezona "Kalkanskih krugova"

Tanjug
Lauševićeva posljednja uloga: Poznato kada stiže finalna sezona "Kalkanskih krugova"

Nakon velikog uspjeha koje su postigle prethodne dvije sezone TV serije "Kalkanski krugovi", već oprobana ekipa na čelu sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem, od 30 marta, subotom i nedjeljom od 21 sat na kanalu Superstar TV, donosi pred publiku finalnih deset epizoda u trećoj sezoni.

Pored činjenice da je treća sezona "Kalkanskih krugova" posljednja uloga i kadar koji je snimio Žarko Laušević, nove epizode donose i druge poznate glumce kao što su Vojin Ćetković, Nina Janković, Paulina Manov,  Ivana Zečević, ali i nova glumačka lica i zaplete.

U Dol stiže moćni Miroslav Spasić i okuplja grupu istomišljenika sa kojima želi da prisvoji Zabran i iskoristi njegove moći. 

Miona se udružuje sa Veliborom i ostalim stanovnicima kako bi zaštitila magični prostor Dola od dosad najotrovnije prijetnje po njegov opstanak.

Misteriozna pogibija preduzetnice pokreće lavinu novih pitanja na koja svi traže dogovor. 

Za to vrijeme tajna očinstva malog Gavrila se otkriva što će dovesti u sukob dvije porodice,a Stefana i Milanku staviti pred životni izbor. 

I mada je borba protiv Spasića uspješna, Velibor vjeruje da je Zabran još uvijek nezaštićen, te da kao takav može ponovo privući nekog ko bi želio da ga iskoristi… 

Magdalena je očigledno bila pogrešno izabrana čuvarka, tako da je sad vrijeme da se pronađe ona  prava, koja će biti nasljednica mitske Baba Gube. 

Vrijeme je da se kalkanski krugovi konačno zatvore.

Cjelokupnu glumačku podjelu čine i Nebojša Dugalić, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica,  Nela Mihailović, Nina Janković , Igor Đorđević.

Reditelji finalne sezone "Kalkanskih krugova" su Milan Karadžić i Gordan Matić, direktor fotografije je Dušan Ivanović, kompozitor Marko Matović, kostimografkinja Dragica Laušević, a scenografkinja je Jovana Radojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana