U Prijedoru otvoreno psihološko savjetovalište

Srna
U Prijedoru otvoreno psihološko savjetovalište

Prijedor - U Prijedoru je večeras otvoreno psihološko savjetovalište "Psiholuminis" s ciljem pružanja pomoći osobama svih uzrasta sa različitim životnim poteškoćama kroz grupni ili individualni rad, te rad sa parovima i sa porodicama.

Izvršni direktora Maja Zorić je psiholog i psihoterapeut, a osim nje u savjetovalištu su angažovani i Ivana Fedoš Trebovac, pedagog, psihoterapeut sistemske porodične psihoterapije u edukaciji, Zorica Railić Perić, psiholog i psihoterapeut i Branko Ćulibrk, psihoterapeut u edukaciji.

"Pokrenuli smo ovo jer nam se sve više ljudi obraćalo za pomoć u raznim krizama i teškoćama. Takođe, planiramo edukacije i seminare, a jedna koleginica je autogeni trener, tako da će se i to raditi", rekla je Zorićeva novinarima u Prijedoru.

Savjetovalište će funkcionisati na bazi projekata i na bazi naplaćivanja terapija prema zakazanim terminima.

"Već nam je prvi projekat prošao putem javnog poziva grada Prijedora za finansiranje projekata nevladinih organizacija. To je projekat `Emocionalno opismenjavanje mladih iz ruralnih sredina` koji podrazumijeva radionice za mlade od 15 do 18 godina o prepoznavanju i prihvatanju vlastitih emocija i reagovanju na tuđe emocije", navela je Zorićeva.

Savjetovalište se nalazi u Uskočkoj ulici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana