Psi napali motociklistu u Koror Varošu

S. Đ.
Psi napali motociklistu u Koror Varošu

Kotor Varoš - Mirna vožnja Kotorvarošanina na motociklu pretvorila se u ružnu uspomenu nakon što su ga napala dva psa, zbog čega je pao i pretrpio manje povrede.

S.C., koji je pomoć zatražio u hitnoj službi Doma zdravlja Kotor Varoš, slučaj je prijavio i policiji.

Ne želeći da iznosi detalje ovog neprijatnog događaja, S.C. je rekao da je uočio da je jedan pas koji ga je napao imao ogrlicu oko vrata.

Iz Policijske stanice Kotor Varoš su potvrdili da im je slučaj prijavljen u ponedjeljak.

- Vozač motocikla je prijavio u Policijsku stanicu da su ga napali psi i da je zbog toga pao sa motocikla. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i načinili zabilješku, koju ćemo poslati nadležnoj inspekciji - kazao je komandir Policijske stanice Kotor Varoš Igor Kovačević.

Načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan rekao je da je, srećom, napadnuti čovjek prošao s ogrebotinama. 

- Višemjesečni problem u vezi sa psima lutalicama bio je riješen, ali su se životinje ponovo pojavile. Pse vjerovatno dovode iz drugih opština i ovdje ih puštaju. Jasno je da je to u pitanju jer pasa jedno vrijeme nema i onda se odjednom pojavi njih pet-šest, tako da ćemo sigurno poraditi na rješavanju tog problema - rekao je Sakan.

U Kotor Varošu se proteklih nekoliko mjeseci desilo više napada pasa lutalica. U februaru je pas ugrizao četrnaestogodišnjaka iz naselja Bregovi, a lutalice su napale i trudnicu, koja je uspjela da im u posljednji trenutak umakne. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana