Olimpijski centar Jahorina: Besplatno skijanje za djecu iz Istočnog Sarajeva

Srna
Olimpijski centar Jahorina: Besplatno skijanje za djecu iz Istočnog Sarajeva

Istočno Sarajevo - Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić juče je sa predstavnicima šest opština Istočnog Sarajeva potpisao ugovore o besplatnom skijanju za djecu iz ovih lokalnih zajednica.

Ljevnaić je istakao da OC "Jahorina" kao društveno odgovorna kompanija želi da podstakne što veći broj djece da se bave skijanjem.

- Cilj nam je da što više djece dođe na Jahorinu, da ovu planinu zavole i doživljavaju kao svoju, te da prve skijaške korake naprave upravo ovdje. Za ovu sezonu smo pripremili dva novija ski-vrtića - rekao je Ljevnaić.

Premijerka RS Željka Cvijanović, koja je prisustvovala potpisivanju ugovora, podržala je aktivnosti OC "Jahorina" čiji je cilj da djecu zbliže s Jahorinom.

Cvijanovićeva, koja se juče sastala sa načelnicima opština u sklopu grada Istočno Sarajevo i gradonačelnikom Nenadom Vukovićem, izjavila je da se u projekat Zimske olimpijade mladih EJOF mora uvesti red i istakla da Vlada mora da bude konsultovana kada se od nje traži da izdvoji određeni novac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana