Bajkeri i rokenrol stižu u Trebinje

C. M.
Bajkeri i rokenrol stižu u Trebinje

Trebinje - Moto klub TNT okupiće ovog vikenda, 10. i 11. juna, u Trebinju bajkere iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali i šire, a sve će začiniti rokenrol i dobra zabava.

Ovo su poručili organizatori, istakavši da se ova turistička atrakcija i manifestacija održava po 17. put i postala je prepoznatljiv pečat grada na Trebišnjici.

- Prvi moto skup smo održali 2000. godine, a okupio je manje od 100 bajkera. Prošle godine kroz kamp je prošlo više od 1.200 ljubitelja motora, što je potvrda koliko smo napredovali i kakvu reputaciju u moto svijetu su stekli moto vikend i Trebinjci kao domaćini - kazao je predsjednik TNT-a Marko Aleksić.

Prvobitno zamišljena dvodnevna manifestacija prerasla je u produženi vikend, jer motordžije iz svih krajeva Trebinje počinju da "okupiraju" već od četvrtka.

- U petak će biti održan koncert "Divljih jagoda", a u subotu nastupa "Psihomodo pop", kojem će ovo biti prvi nastup u Trebinju. Predgrupe su banjalučki "Tupas mene" i lokalni bend "Krugovi u žitu" - najavio je Aleksić, napominjući da je dobar provod zagarantovan. Proteklih godina na bini moto kampa publika je imala priliku da čuje grupe "Van Gog", "Smak", "Atomsko sklonište", "Kerber" i druge izvođače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana