Kupujte brzo, vraćajte trošak polako uz Addiko Mastercard kreditnu karticu bez godišnje članarine

GS
Kupujte brzo, vraćajte trošak polako uz Addiko Mastercard kreditnu karticu bez godišnje članarine

BANjALUKA - Praznici su vrijeme darivanja, ali i troškova koji mogu da budu jednostavniji uz Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu koja je tokom decembra u ponudi bez godišnje članarine.

Korisnici ove kartice mogu da kupuju brzo, a da pri tom trošak vraćaju polako, odnosno da sami biraju model podjele troška kupovine. Iz Addiko banke Banjaluka kažu da za ovu karticu mogu da podnesu zahtjev klijenti svih banaka.

-Tokom praznika odlučili smo građanima da ponudimo Addiko Mastercard  3u1 kreditnu karticu bez godišnje članarine, koja će im olakšati planiranje i raspodjelu troškova. Sa ovom Addiko šoping karticom kupovina roba i usluga lakša je i pristupačnija, uz mogućnost podjele troška kupovine do čak 24 rate, a ukoliko se odluče na podjelu na tri rate, korisnici kartice nemaju nikakvih dodatnih troškova. Pored otplate duga na rate, korisnici mogu da biraju i opciju revolvinga, odnosno plaćanja samo minimalnog iznosa od pet odsto duga mjesečno - izjavila je direktor Odjela za proizvode za stanovništvo u Addiko Bank a.d. Banjaluka Milka Čađo.

Korisnici kartice prilikom plaćanja ne moraju da informišu trgovca o namjeri podjele troška transakcije na rate, što je ujedno dodatna prednost koja pojednostavljuje kupovinu. Podjelu na rate klijent može obaviti samostalno, bilo kada i bilo gdje putem Addiko Mobile aplikacije ili pozivom Addiko kontakt centra na broj 051 951 000.

- Uz Addiko 3u1 kreditnu karticu plaćanje je moguće vršiti na svim POS terminalima u zemlji i inostranstvu, a osim toga korisnici kartice mogu da podignu i gotovinu na bankomatima, koju takođe mogu podijeliti rate. Dodatna prednost jeste da svi koji su ljubitelji onlajin kupovine, ovom karticom mogu da vrše i potpuno sigurnu kupovinu -” zaključila je Čađo.

Aplicirajte onlajn i saznajte više o prednostima Addiko Mastercard kreditne kartice na LINKU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana