Купујте брзо, враћајте трошак полако уз Addiko Mastercard кредитну картицу без годишње чланарине

ГС
Купујте брзо, враћајте трошак полако уз Addiko Mastercard кредитну картицу без годишње чланарине

БАЊАЛУКА - Празници су вријеме даривања, али и трошкова који могу да буду једноставнији уз Addiko Mastercard 3у1 кредитну картицу која је током децембра у понуди без годишње чланарине.

Корисници ове картице могу да купују брзо, а да при том трошак враћају полако, односно да сами бирају модел подјеле трошка куповине. Из Addiko банке Бањалука кажу да за ову картицу могу да поднесу захтјев клијенти свих банака.

-Током празника одлучили смо грађанима да понудимо Addiko Mastercard  3у1 кредитну картицу без годишње чланарине, која ће им олакшати планирање и расподјелу трошкова. Са овом Addiko шопинг картицом куповина роба и услуга лакша је и приступачнија, уз могућност подјеле трошка куповине до чак 24 рате, а уколико се одлуче на подјелу на три рате, корисници картице немају никаквих додатних трошкова. Поред отплате дуга на рате, корисници могу да бирају и опцију револвинга, односно плаћања само минималног износа од пет одсто дуга мјесечно - изјавила је директор Одјела за производе за становништво у Addiko Bank а.д. Бањалука Милка Чађо.

Корисници картице приликом плаћања не морају да информишу трговца о намјери подјеле трошка трансакције на рате, што је уједно додатна предност која поједностављује куповину. Подјелу на рате клијент може обавити самостално, било када и било гдје путем Addiko Mobile апликације или позивом Addiko контакт центра на број 051 951 000.

- Уз Addiko 3у1 кредитну картицу плаћање је могуће вршити на свим ПОС терминалима у земљи и иностранству, а осим тога корисници картице могу да подигну и готовину на банкоматима, коју такође могу подијелити рате. Додатна предност јесте да сви који су љубитељи онлајин куповине, овом картицом могу да врше и потпуно сигурну куповину -” закључила је Чађо.

Аплицирајте онлајн и сазнајте више о предностима Addiko Mastercard кредитне картице на ЛИНКУ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана