Za vikend obustava saobraćaja

Aleksandar Stojanović
Za vikend obustava saobraćaja

BANjALUKA - Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da su, tokom vikenda, planirane obustave saobraćaja u centralnim dijelovima grada.

Planirane su sledeće obustave saobraćaja:

- U subotu u vremenu od 17.00 do 21.00 čas biće obustavljen saobraćaj u Ulici Teodora Kolokotronisa i u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, zbog održavanja atletskih trka – navodi se u saopštenju.

- U nedjelju 13. oktobra 2019. godine, u vremenu od  10.00 do 12.30 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od  Ulice Marije Bursać do Aleje Svetog Save, zbog održavanja međunarodnog skupa ljubitelja Alfa Romeo automobila – navode iz Odjeljenja.

Za vrijeme obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, autobusi će biti preumjereni u ulice Bulevar cara Dušana, Kninsku, Vidovdansku, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

- Takođe u nedjelju u vremenu od 8.00 do 15.00 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Milana Radmana, na dijelu od Ulice Prvog krajiškog korpusa do Ulice Dragiše Vasića i u Ulici Dragiše Vasića, na dijelu od Ulice Milana Radmana  do Ulice XIV srednjobosanske brigade, zbog osvešgtavanja Hrama Pokrova Presvete Bogorodice – rekli su iz Odjeljenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana