Bajkeri obradovali oboljele od celijakije

J. C.
Bajkeri obradovali oboljele od celijakije

Banjaluka - Članovi moto-kluba “Stršljen”, koji su nedavno organizovali “Moto-fest”, pokazali su da humanost nije samo riječ, a dio prihoda od ove manifestacije darovali su oboljelima od celijakije

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić organizovao je u petak prijem za organizatore “Moto festa”, koji je krajem maja privukao na hiljade motociklista iz regiona i Evrope. Radojičić je kazao da ovakvi skupovi promovišu Banjaluku kao privlačnu turističku destinaciju. Predsjednik kluba Siniša Praštalo kaže da su veoma zadovoljni rezultatima i da će se truditi da ova manifestacija dodatno dobije na atraktivnosti i time privuče što više motociklista u grad na Vrbasu. On je dodao da je ovo udruženje u mjesecima iza nas, između ostalog, provelo i niz humanitarnih akcija.

- U znak pažnje prema ljudima kojima je potrebna naša pomoć, odlučili smo i da dio prihoda od “Moto festa”  dodijelimo Udruženju za pomoć oboljelim od celijakije - rekao je Praštalo. U ime Udruženja, donaciju je primila Tatjana Stojanać, predsjednica ovog udruženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana