Везала поруку за балон и помолила се: Оно што је услиједило није могла ни да сања

GS
Foto: printscreen

Свако ко се икада пролазио кроз фазу излажења са момцима/дјевојкама зна колико то умије да буде изазован, мукотрпан, и често фрустрирајућ процес. Некада немате баш нимало среће без обзира колико се трудили. 

Готово увијек треба слушати људе који говоре да ће се љубав десити када најмање надамо. Међутим, то је лакше рећи него учинити јер је нестрпљење превелико.

Па, шта радити када апсолутно не можете да стојите скрштених руку? Преузети ствари у своје руке, наравно. 

Љубав је у ваздуху

Ако сте као ТикТокерка Вијена, снаћи ћете се под сваку цену како бисте стигли до жељеног циља. Она је имала урнебесну, а уједно и генијалну идеју, након што су јој потонули сви изгледи да пронађе љубав.

Она се наиме досјетила да напише свој број телефона уз поруку у којој је написала: ,,Ако пронађеш ово, позови ме... (девојка која тражи дечка)", на папир, веже га за балон и пустила да судбина одради своје.

У почетку је мислила да јој је план пропао јер је видела да се балон закачио за кров нечије зграде, али убрзо се испоставило да није била у праву. Њен телефон је зазвонио, а дечко који јој се јавио је био пресладак. Изненађена исходом, питала се да ли да му пружи шансу, преноси Најжена.

Пратиоци су се једногласно сложили да треба да му пружи шансу, што се дало закључити по коментарима попут: ,,Девојко, универзум ти даје лепог мушкарца, и се преиспитујеш?" ; ,,Изађи са њим" ; Да девојко!!! Пресладак је"...

 

@viennaskye

AND he’s cute????

♬ original sound - viennaskye

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана