Вјерује се да кроз ових седам знакова покојник шаље поруку ближњима

GS
Foto: Freepik

Многи не могу да се помире са губитком вољене особе, нити да прихвате њихову смрт, те чврсто вјерују да између њих и даље постоји одређена веза.

Изгубити вољену особу тешко је без обзира на околности. Овај догађај оставља празнину у срцу и животу, али чињеница да мртви нису у нашој близини уопште не значи да не могу да комуницирају са нама, само морате да знате како да препознате знакове да су близу, кажу медијуми.

"Преминули покушавају да се повежу са нама сваки дан. Али, за примање вођства и утехе од њих морамо да будемо отворени и свесни знакова које нам шаљу. Кад се ја повежем са душама преминулих, једна од најважнијих утешних порука коју шаљу јесте та да су и даље са нама, да је смрт само илузија", каже Праф, светски познати медијум.

Долазе вам у снове

Снови су врло реални, а у њима покушавају нешто јасно да вам поруче. Слушајте шта вам говоре.

Осећај да је неко у близини чак и кад сте сами у просторији

Промена атмосфере, осећај да вас неко гледа или седи поред вас. Духови немају тела, али се њихово присуство јасно осећа.

Осећате њихов специфичан мирис

То је најјача веза са њима. То је мирис по којем их највише памтите, на примјер, парфем, нека храна, мирис дувана...

Појављују вам се необичне мисли

Ту се ради о мислима које као да нису ваше, као да неко други говори унутар вашег ума. У тим тренуцима застаните и добро размислите о мислима, можда схватите поруку коју вам преминули шаље.

Видите лептира, птицу или дугу кад најмање очекујете

Духови умрлих знају да шаљу такве сигнале како би вам показали да су уз вас. На пример, размишљали сте о некоме ко је умро и баш тада код вас, или јако близу, слети лептир, или угледате дугу баш на неки посебан датум.

Појављују се одређени бројеви

То може бити датум рођења или смрти преминулог. Бројеве тог типа, који вам нешто значе, можете угледати на сату, на неком рачуну, таблицама аутомобила и слично.

Наилазите на људе који личе на покојника

И то баш у тренутку када сте размишљали или причали о њему. То је још један знак којим вам шаље поруку да је уз вас и да не бринете, преноси Стил.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана