Ево зашто је 2.2.2020. важан: Да вам од данас све крене набоље

Агенције
Ево зашто је 2.2.2020. важан: Да вам од данас све крене набоље

Низ бројева 2-2-2-2 догађа се само једном у хиљаду година, па нас према вјеровању очекује магија коју не треба пропустити и која може открити неке нове чаробне сфере нашег живота.

Према нумеролозима, овај дан је заиста чаробан за женску енергију. Почиње све да се мијења у складу са јединственом женском енергијом и интуицијом.

Пошто је испуњен Јупитеровом енергијом, 2. фебруар донијеће и мушкарцима добар енергетски ток, али жене ће у току овог дана имати подршку Универзума у стварању правих и предивних чуда. Важно је само да искористите тренутак и такву енергију усмјерите на прави начин.

Неколико дана пред магични 2. фебруар могуће је да ће вас испунити апатија и страх од промјена, али такво расположење ће вас брзо напустити.

Ево како најбоље да искористите магију 2.2.2020. године и низа бројева 2-2-2-2:

1. Савршен дан за визуализацију, сањарење и остварење жеља. Замислите да су се ваше жеље већ оствариле, освестите их и пробудите чула. Визуализација ће имати велику моћ на овај датум.

2. Опростите свима који су вас повредили у прошлости и допустите им да напусте ваша сјећања и душу. Не требају вам више људи и токсичне емоције које вас оптерећују. Сада је битно да прочистите своју душу.

3. Отпустите негативна осјећања и будите спремни да и ви затражите опроштај. Прочистите своју карму.

4. Избаците из своје душе завист, љубомору и бирајте средства на путу ка успјеху.

5. Помозите другима, подржите их и креирајте добра дјела.

Запамтите: 2.2.2020. године може бити дан новог почетка, односно корак ка животу какав желите, пише портал кутакнет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана