Ово је природни пилинг који ће ваша стопала вољети

ГС
Foto: Илустрација

Не морамо ни нагласити како смо и службено ушли у љетну сезону - довољно је да погледате кроз прозор и јасно вам је вријеме за слатке сандале и натикаче којима се веселимо протеклих неколико мјесеци.

Због високих температура све што желимо јест ходати боси и показати своју педикуру - но, чини нам се како наша стопала и нису толико спремна за љето колико смо мислили...Ако тражите начин како брзо и једноставно довести стопала у топ форму и поновно их учинити глаткима и мекима те се ријешити слојева мртве коже  природан  пилинг за стопала  ће вас одушевити већ при првом кориштењу!

Састојци

½ шољица морске соли

½ шољица хималајске соли

¼ шољица његујућег уља од марелице

3 капи уља од еукалиптуса

3 капи есенцијалног пеперминтовог уља

Припрема

Помијешајте морску и хималајску сол у малој здјелици. Додајте уље од марелице, еукалиптусово уље и есенцијално пеперминтово уље у слану смјесу и добро промијешајте дрвеним штапићем док се намирнице не повежу у компакту смјесу налик на пилинг.

Заграбите мало смјесе из посуде и нанесите на влажно стопало те масирајте стопало кружним покретима, фокусирајући се на грубе дијелове стопала с којима имате проблем попут пета и жуљевите, грбаве коже. Добро исперите водом и осушите стопала.

Упамтите, пилинг ће најбоље дјеловати ако га нанесете на влажна стопала која су се неко вријеме отапала у топлој води, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана