Због ове Српкиње све је стало на фестивалу у Венецији

Kurir
Foto: Instagram

Једна од најуспјешнијих српских манекенки, Бојана Крсмановић, синоћ је блистала у Венецији. Наиме, појавила се у занимљивој хаљини на "АмФар забави" и многе одушевила својим сведеним, а прелијепим изгледом.

За овај догађај на 79. Филмском фестивалу у Венецији одабрала је дугу корсет бијелу хаљину са дубоким деколтеом. А на овом моделу посебно је до изражаја дошла машна од црног материјала. Цијели стајлниг употпунила је једноставном пунђом, минималном шминком и црним сандалама, које су, такође, имале на себи машницу.

У свијет моде ушла је са само 14 година захваљујући сестри која је дизајнерка. Међутим, почетак није био лак. Како је сама својевремено признала, у школи су је другари исмијавали због висине и малог броја килограма. Када је са 15 година добила први ангажман у иностранству, на Недељи моде у Атини, почела је да стиче самопоуздање.

Како је била одлучна да успије, није одустајала, и убрзо су почеле да пристижу сјајне пословне понуде. Услиједиле су кампање за "Гуес" , "Лис Чармел Антинеа" и чувени "Спорт илустратед" који ју је спојио са Ирином Шајк, али и са Ешли Грејем.

Иначе, Бојани су поједини људи из свијета моде сугерисали да смрша због каријере, али она на то никад није пристала, те су временом управо облине постале њен заштитни знак, али и младеж код усне, као што га има Синди Крафорд, зато је неријетко и пореде са чувеним топ моделом.

Бојана је успјела до данас да освоји скоро сваку модну писту у свијету, а познати креатори се отимају око ње.

Бојана је, иначе, рођака убијене пјевачице Јелене Марјановић (дјевојачки Крсмановић).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана