Враћају се у моду: Ове чизме су хит за јесен-зиму

ГС
Foto: Илустрација

Модни стручњаци су навели пет модела чизама које су биле популарне на почетку 2000. године, а које су сада водећи тренд за сезону јесен-зима 2022/23.

Завирите у ормаре и подруме и потражите чизмице од сјајне, лаковане коже, које су биле посебно популарне почетком вијека, а које одлично иду уз тексас сукње и плетене хаљине.

Модел који је доживио велики повратак на модну сцену су и оне са металним украсима и веома танком потпетицом. Овакву обућу можете да носите миди или мини сукње, као и уске панталоне и фармерице.

Још један модел који је почетком вијека био изузетно тренди доживео је ренесансу, а ријеч је о комадима са коцкастим врхом, дебљом петом средње висине и који се "припијају" уз зглоб. Овакве чизмице наглашавају виткост ногу, а удобне су и згодне да их носите и у дневним варијантама, на посао и када знате да ћете се пуно кретати.

Стручњаци истичу да су ове јесени и зиме чизме са равнијом петом апсолутно тренди,  а можете да их комбинујете са скоро свим одјевним комадима, као и за вече и дан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана