Вјенчаница младе из Приштине посвађала је буквално цијели интернет - већини је скандалозно, другима као из бајке

ГС
Вјенчаница младе из Приштине посвађала је буквално цијели интернет - већини је скандалозно, другима као из бајке

Снимак једне вјенчанице коју потписује бренд са Косова недавно је обишао пола света и изазвао праву буру на друштвеним мрежама.

Полемика људи са свих меридијана у вези тога да ли је хаљина примерена за младу или не толико се распламсала да је дошла чак и до британских медија!

Наиме, модна кућа из Приштине специјализована за израду венчаница недавно је подијелила снимак лепе манекенке у раскошној, невјероватно упечатљивој венчаници који су они дизајнирали.

"Осјећајте се као краљица на свом вјенчању", пише у опису снимка на коме модел носи бајковиту хаљину у бијелој боји проткану сребрним штрасом, те рукавима и горњим дјелом који визуелно креирају облик лептира.

Овај видео убрзо је постао виралан и забележио је преко 1, 7 милиона прегледа, те у одељку коментара окупио кориснике из различитих делова света - неки су имали пуна уста хвале, а други су шокирани дубином деколтеа на овој помпезној тоалети.

Креација, која иначе кошта око 4.500 евра, свакако оставља снажан утисак, луксузна је и необична, али један детаљ је многима засметао. Можда сте претпоставили - већини се не допада чињеница да нека невеста носи на венчању деколте толико дубок да груди сваког тренутка могу да јој "излете" из хаљине.

"Уништили сте дивну хаљину и учинили да изгледа као ђубре", "Овакав деколте не изгледа ни пристојно ни елегантно, а пре свега није практичан - питајте младу да ли би могла опуштено да плеше у овоме", "Зашто показивати толико голе коже на свом венчању?", "Невероватна венчаница, али је веома ружно што су груди скроз откривене", "Млада у овоме не би могла да се помера, а да се не забрине да јој неће провирити брадавице", "Ризикујем да звучим старомодно, али ово је претеривање", "Мени овакав деколте не изгледа краљевски", "Која жена може да игра у овоме?", само су неки од коментара.

Шта ви кажете - допада ли вам се ова венчаница?

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана