Укључите машту: Пословне комбинације могу бити итекако шик

ГС
Foto: Илустрација

Креирање занимљивог пословног стајлинга зна представљати прави изазов када у вашој компанији постоји одређени "dress code".

Управо из тог разлога, важно је пронаћи комбинације у којима ћете изгледати елегантно и професионално, а уједно изражавати и ваш стил. Претходно речено ћете најприје постићи занимљивим заплетима оутфита у облику креативних детаља, богатства узорака и тренди боја.

Код одабира одјевне комбинације за посао најсигурнији одговор су најчешће одијела оштрих линија и палете чистих неутралних боја. Игра са слојевитошћу и осталим базичним комадима резултира трендy пословним формулама уз које се осјећамо дотјерано и угодно. За женствен изглед, хлаче од одијела или пенцил сукњу комбинирајте с мокасинама, високим салонкама, преноси Аваз.

Гдје нема страха од кршења правила пословног бонтона, лежерни одговор на duty call издање зове се џинс. У симпатичном дуету с бијелом кошуљом, блејзером, балетанкама и свиленом марамом изгледа уједно формално и шик. А за нешто опуштенију варијанту, слободно се одлучите за популарну комбинацију хлача од одијела са старкама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана