Три одјевна комада у којима свака жена изгледа старије

Агенције
Foto: Илустрација

Одговарајућа гардероба може учинити да изгледамо млађе и модерније, али исто тако постоје одјевни комади који могу додати и 10 година, тврде стилисти.

Иако о укусима не треба расправљати, експерти тврде да су ове ствари погрешне за све.

Крупне шаре

Приликом избора хаљина или блуза с бујним цвијећем или великим круговима, хармонија је нарушена, а сва пажња је усмјерена на одјећу. Упадљив принт са крупним мотивима и шарама се посебно не препоручује женама које су ситне и ниске јер чини да изгледају визуелно старије.

Даме које желе да изгледају витко не би требало да носе ове дезене. Али ако не можете да одолите цвјетном и апстрактном принту, бирајте одјећу с елементима средње или мале величине.

Такође, запамтите да већини жена пристају динамични и ритмични детаљи, пише Стори.

Пословна хаљина

Пословна хаљина несумњиво изгледа добро, али на њој све мора бити савршено: тканина, шавови, крој, боја. Али постоји проблем – такве хаљине не одговарају свима.

За младе жене је боље да избјегавају овај модел и да га замијените лежернијим хаљинама.

Велике торбе

Иако их многе жене бирају јер су практичне, стилисти савјетују да ипак добро размислимо шта је оно што нам је неопходно да понесемо са собом када излазимо из куће и ипак се уместо за велику торбу опредијелимо за малу, клач торбицу.

Томе како изгледамо доста доприноси гардероба коју носимо. Свака жена тежи томе да изгледа свјеже, младо и привлачно, а то је могуће постићи правилним избором гардеробе. Никако се не треба стидјети својих година, али нема потребе да због облачења одређене одјеће изгледате старије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана