Трендови које није пожељно пратити

ГС
Трендови које није пожељно пратити

Предуги вјештачки нокти не могу изгледати софитицирано, као ни лоше нанесена крема за самопотамњивање, примјера ради, затим јефтине дизајнерске копије, вјештачке трепавице, шљокице, као ни назив бренда.

Трендови се стално мијењају и понекад је заиста тешко испратити шта је модерно, а шта није. Осим тога, не треба ни пратити трендове по сваку цијену, јер нису сви ни лијепи и не пристају свакоме, а према ријечима стилисткиње која је позната под именом Ники Скај, неки од њих би могли да учине да изгледате јефтино.

Јефтине дизајнерске копије

Стилисткиња појашњава да ту не мисли на популарне брендове који узимају идеје познатих светских дизајнера па праве нешто слично томе, већ мисли буквално на копије "Шанела" и слично.

Вјештачке трепавице

За тренд који дјевојке код нас прилично воле ова стилисткиња каже да изгледа јефтино, и ту мисли и на вјештачке трепавице које дјевојке саме лијепе, као и на екстензије које се раде у салонима. Ако баш желите да средите трепавице на неки начин, њен савјет је да урадите третман подизања трепавица јер ће тако изгледати природније.

Лоше нанесене креме за самотамњење

"И ја волим да имам лијеп и таман тен цијеле године, али морате да одвојите вријеме и научите како се ови препарати правилно наносе", савјетује Ники. У супротном, колико год да се средите, изгледаћете јефтино са флекама од креме.

Шљокице

Стилисткиња истиче да због шљокица и глитера изгледате млађе, "и то не на добар начин".

Назив бренда

"Изгледа веома јефтино и као да само желите да привучете пажњу", каже стилисткиња о људима којима малтене по цијелој одјећи пишу називи брендова које носе.

Поред ових ствари, Ники каже да јефтином изгледу доприносе и сочива у боји, зализана коса, превише блиједа боја на уснама, претјерано уска одјећа, превише накита у боји злата, као и вјештачки нокти, још један тренд који код нас дјевојке обожавају, преносе Вијести.ме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана