Српска инфлуенсерка засјенила холивудске диве у Кану

Г.С.
Српска инфлуенсерка засјенила холивудске диве у Кану

Црвени тепих на Канском фестивалу ни ове године није разочарао, а поред бројних холивудских дива које су мамиле уздахе у Кану, српска инфлуенсерка Тамара Калинић успјела је да их баци у сјенку својом скупоценом перјаном хаљином.

Овај гламурозни фестивал традиционално окупља најпознатије и најтраженије глумце свијета, а своје мјесто у овом француском граду обавезно пронађу и бројне манекенке, водитељке, пјевачице и инфлуенсерке – међу којима је ове године била и Тамара Калинић, која се иначе нашла на Тајмсовој листи  сто најутицајнијих инфлуенсерки на свијету 2019. године.

Инфлуенсерка се одлучила за једноставну перјану хаљину која је одушевила присутне на црвеном тепиху. Сведена шминка и пар скупоцених минђуша биле су довољне да заокруже цијели стајлинг на најбољи могући начин, пише Нова.рс.

“Када сам почела да се бавим овим послом, родитељи ми нису помагали финансијски. Када сам први пут отворила блог, уложила сам свега 10 долара и купила домен сајта. Сестра је купила камеру и сликала ме. То је све што ти је потребно за овај посао. У то време сам радила као фармацеут и трошила целу своју плату на авио-карте и путовања на модне ревије. Обично сам спавала код другарице на путовањима и радила дан и ноћ док нисам на крају могла да дам отказ и посветим се потпуно блоговању”, написала је својевремено Тамара на свом Инстаграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана