Ове три пјевачице се не стиде показати како изгледају без шминке: Позната, али природна лица

Г.С.
Ове три пјевачице се не стиде показати како изгледају без шминке: Позната, али природна лица

Када се склоне све камере, оне своје упале и покажу свијету шта се крије иза шминке

Шминка је ту да на другачији начин и умијећем постигнемо лијеп изглед, али све захваљујући већ природној љепоти преко које је наносимо.

Може бити тешко осјећати се подједнако самоувјерено са и без шминке, али ове звијезде доказују да никада не треба да се стидите свог изгледа.

Доста познатих лица је започело или је већ увелико на путу прихватања свог изгледа када се уклоне све камере и када дођу кући послије приказивања у пуном сјају. На својим друштвеним мрежама су показале свој природан изглед, како лица, тако и тијела, а ове три даме су управо по таквом поносу познате.

Селена Гомез

Селена се већ годинама, а можемо рећи да је увијек тако и било, користи својим природним изгледом као главним оружјем љепоте. У много наврата је говорила о љубави према властитом бићу, како изнутра, тако извана. Чак и када на друштвеним мрежама објави туторијал спремања, углавном започиње онако како је реално: Од пиџаме и разбарушене косе, до хаљине и дотјераног изгледа. Често се шминка сама, с обзиром на то да представља и своје производе, представљајући их као "алат" који ће вољети вашу кожу и тако је уљепшати.

Лејди Гага

Пјевачица која својим појављивањима на наступима или другим догађајима увијек изненади костимом, шминком или неким новитетом, јесте сигурно Лејди Гага.

Међутим, колико год се од ње очекује неочекивано, она жели да свијет упамти и њено природно лице, које је носилац бројних шминкерских умијећа и трикова. Више пута је своје кућне селфије постављала, а сам тај чин је уз описе охрабривања био довољан да покаже како је човјек који воли себе - срећан човјек.

Мајли Сајрус

На Мајлино самопоуздање је свијет већ навикао, међутим, понашање не полази само од њеног карактера и оправдати његов извор ријечима "Једноставно је таква", већ је то и до доброг осјећаја у свом тијелу. Не стиди га се, што смо у много прилика примијетили.

Поготово не одбија да на својим профилима поздрави фанове без било каквих корекција прије укључивања камере. И за њу, као и за још које личности, "кућно издање" је ствар одјеће и не односи се на лице без шминке и несређене фризуре.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана