Њена коса дужа је од њеног тијела

ГС
Foto: Скриншот

Ала Перкова (37) поносна је на своју косу која достиже дужину од 160 центиметара.

Због своје косе привукла је пажњу на друштвеним мрежама, али и пажњу неколико славних личности. Прате је глумац Џаред Лето, манекенка Кендис Свонепул... Косу пушта од дјетињства, никада је није шишала, а већ је стекла рутину око његовања косе и не пада јој тешко.

Ала Перкова, из Одесе у Украјини, због своје косе има тридесет хиљада пратилаца на Инстаграму, а с обзиром да је њена коса дуга 160 центиметара, сада је дужа од њеног тијела за три центиметра.

Алу је инспирисала косом њена мајка Марија, за коју сматра да је невјероватно лијепа. С обзиром на то да косу пушта од дјетињства, навикла је на његу и рутину, па је тако, без проблема, пере на два дана.

Поносна је и на чињеницу да је њена коса потпуно природна - не користи никакве препарате за бржи раст или слично.

Џареда Лета упознала је док је са супругом била на меденом мјесецу и он је био фасциниран њеном косом док је модел Кендис Свонепул подијелила на свом Инстаграму фотографију Але.

Иако чује и негативне коментаре због дужине своје косе, Ала се не осврће на њих и каже да је једина негативна страна ове дужине то што сада може да згази на сопствену косу.У одржавању косе има и помоћ породице, мајке и сурпуга, који јој највише помаже да се очешља.

Ала би највише желела да се само бави моделингом, иако тренутно завршава адвокатску праксу.

Ала има конкуренцију у својој суграђанки која има косу дугу два метра.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана