Миди сукња: 18 љетних комбинација које можете носити у свим приликама

Агенције
Foto: Илустрација

Миди сукња веома је привлачна и женствена, а идеална је за топле дане.

Можете је комбиновати на тако много начина и носити у свим приликама. Како бисте и ове сезоне изгледале привлачно и женствено, нека вам сљедећа галерија служи за инспирацију.

Сукња на копчање

Лагани материјал и миди дужина чине ову женствену сукњу достојном свих прилика током љета. Изузетно лагана за комбинације уз једнобојне или дезениране  мајице, блузе или кошуље, учиниће ваш стајлинг привлачним и елгантним за пословни амбијент, док уз памучну мајицу и равне сандале можете имати лежерну комбинацију за необавезне прилике.

Права морнарска

Морнарски стил можете постићи на више начина, а фантастична миди сукња, са украсним дугмадима са страна, само је један од њих. Да бисте додатно појачале овај морнарски стил, додајте и бијелу блузу или мајицу украшену тегет пругама, било да су у питању хоризонталне или вертикалне.

Сукња на преклоп

Један од најпожељнијих кројева ове сезоне управо је крој на преклоп, јер се прилагођава свакој фигури, одлично прикрива јаче бокове и чини фигуру веома женственом. Посебно су популарне сукње на преклоп обогаћене воланом на рубу, који даје додатну дозу шарма комплетном стајлингу.

Жута миди сукња

Какво освјежење и оптимизам ћете унијети у окружење око вас уколико се појавите у плисираној миди сукњи прекрасне жуте боје. Уз ову фантастИчну нијансу “продисаће” свака комбинација са бијелом, сивом или тегет блузом. Атрактивне сандале, равне папуче или нуде салонке бирајте у зависности од тога да ли желите свечанији, опуштенији или отмјен и елегантан стајлинг.

Њежна роза

Роза је увијек пожељна, јер вам може освјежити стајлинг и учинити га упечатљивијим, а то је посебно случај током љетне сезоне. Овдје постоји више нијанси, а било који да одаберете одлично ће се уклопити у љетни стајлинг. Сукња у некој од нијанси ружичасте увијек ће вас довести у први план, а одлично је можете искомбиновати са бијелим комадима гардеробе.

Воћни дезен

Током љета, на сцени су и преслатки воћни дезени који доприносе да изгледате веома шармантно и младалачки. Миди сукња високог струка, са воћним дезеном, један је од оних комада гардеробе који води главну улогу у вашем стајлингу па је најбоље да је комбинујете са једнобојном мајицом на бретеле или кошуљом, у зависности од прилике.

Популарни колор блокинг

Некада би ова комбинација била незамислива, али данас је више него популарна. Искористите своју розу миди сукњу и комбинујте је са црвеном блузом те ћете добити модеран и упечатљив стајлинг који ће привући пажњу гдје год се појавите. Уз феноменалне колор блокинг комбинације, модне додатке сведите на минимум те бирајте неутралне нијансе и једноставан дизајн торбе и сандала.

Цвјетни дезен

Цвјетни дезен је ултра популаран током љетне сезоне и најчешће се налази на женственим и шармантним комадима гардеробе, попут миди сукње. Било да је у неутралним нијансама или живахним бојама, цвјетни дезен је изузетно лаган за комбиновање, јер је довољно да бирате једнобојну мајицу или блузу, у било којој нијанси дезена, и упарите са шармантном и привлачном миди сукњом.

Црна миди сукња

Дозу елеганције и отмјености може вам, на најлакши могући начин, понудити црна миди сукња. Веома лако је можете комбиновати са разним комадима гардеробе, али и бојама. Децентан и одмјерен стајлинг загарантован је уз бијелу блузу или мајицу те на тај начин добијате и веома једноставну, али опет и упечатљиву комбинацију црне и бијеле.

Миди сукња оловка кроја

Сукња оловка кроја најжентвенији је комад гардеробе и заиста не постоји прилика у којој не можете да је носите. Међутим, ове љетне сезоне подигните све на један виши модни ниво тако што ћете у свој стајлинг додати миди сукњу оловка кроја украшену животињским дезеном. Ултра привлачна и модерна, можете је комбиновати и са сасвим обичним комадима гардеробе, а као што је памучна бијела мајица кратких рукава.

Црно и бијело

Црно-бијеле комбинације су уравнотежене, елегантне и отмјене, а један од начина да их носите овог љета јесте и да бирате бијелу миди сукњу која је обогаћена дезеном који је црн. Ово је и класична колор блокинг комбинација која није превише упадљива, а цјелокупни стајлинг учините још модернијом тако што ћете додати дезенирану блузу или мајицу.

Плисирана миди сукња

Плисирана сукња је удобна, женствена и елегантна, а то је сасвим довољно разлога да је уврстите у своје свакодневне комбинације. Љетни период диктира свијетле нијансе па уживајте у избору плисиране сукње од неутралне бијеле, преко прерасних пастелних, све до јарких боја. Какав год избор направите, нећете погријешити, јер у комбинацији са једнобојном или дискретно дезенираном блузом, имате елегантан и привлачан стајлинг за све прилике.

Миди парео сукња

Парео сукња постала је популарна уназад пар сезона и одлична је опција за многобројне љетне прилике. Можете је комбиновати као што бисте то урадиле са било којом миди сукњом, а једна од веома упечатљивих комбинација је и ова: бијела парео сукња и кошуља у некој од њежних пастелних боја. За крај, љетна обућа у некој од јарких боја (наранџаста, тиркиз, фуксија) и торба у истој боји одлични су аксесоари који ову комбинацију чине још упечатљивијом.

Транспарентна миди сукња

Ово је модел сукње који мистериозно и суптилно наглашава женственсот и чини ваш стајлинг атрактивним на веома отмјен и децентан начин. При томе, материјал је веома лаган и прозрачан те, самим тим, веома угодан за ношење на високим температурама. Уз поставу до кољена, сукњу можете носити у свим приликама. Занимљив, разигран дезен којим преовладава ружичаста нијанса савршено се слаже са црном мајицом и ружичастим салонкама.

Миди сукња од рупичастог материјала

Рупичасти материјал је веома популаран током љета, а истовремено је веома пријатан и угодан за ношење. Бијела миди сукња од рупичастог материјала одлично се комбинује са свим једнобојним мајицама или кошуљама, али ће у комбинацији са мајицом или кошуљом у морнарском стилу дати урбан младалачки стајлинг за све неформалне прилике.

Спортска елеганција

Чипка је незаобилазна током љетне сезоне, носи се у свим бојама и свакој комбинацији додаје дозу романтичног и шарматног стила. Прекрасну миди сукњу од чипке, у пастелној нијанси, можете носити и у лежерним тренуцима, у оквиру комбинације са бијелом мајицом и патикама, али и у свечаним тренуцима у комбинацији са бијелом блузом и нуде салонкама.

Најпопуларнији љетни дезен

Пруге су фантастичан дезен који ће учинити да ваша фигура изгледа витко, а ваш стајлинг елегантно и модерно. Плаво-бијеле пруге, на миди сукњи лежерног кроја, прави су љетни дезен који се савршено слаже са бијелом мајицом или кошуљом – заправо, битно је да је горњи дио комбинације једнобојан, како би се најбоље створио баланс између горњег и доњег дијела тијела, а сам дезен на сукњи још више дошао до изражаја.

Стилизована класика

Црно-бијеле комбинације су увијек сигуран избор. Стару добру класику можете стилизовати ако изаберете миди сукњу са црно-бијелим узорком и комбинујете је са црном или бијелом блузом. Дезен у виду крупних туфни и привлачни миди крој сукње нагласиће вашу женственост на прави начин. Врло децентна комбинација, употпуњена елегантним сандалама и мањом торбом, одише врхунским стилом и елеганцијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана