Маникир у боји лаванде идеалан за љетне дане

ГС
Foto: Принтскрин

На помен љета и модних трендова које ово инспиративно годишње доба доноси у свијет љепоте, прве асоцијације су новитети у козметичкој торбици, као и повратак уобичајеној рутини у њези љепоте.

Руке и нокти показују колико бринемо о себи и какав нам је стил живота. Уредне и његоване руке увијек примијетимо, а у данашње вријеме се пуно важности придаје уредним ноктима - ипак је то једна од првих ствари које примијетимо на људима, те без обзира на годишње доба, важно је имати лијепе и сређене нокте.

Без обзира на то да ли преферирате минимализам или раскош на ноктима која ће освјежити и најједноставнију одјевну комбинацију, у овосезонским трендовима свако може пронаћи идеалан маникир за себе.

 

Зависно од ваших жеља, за маникир можете користити неколико боја или се ограничити на једну нијансу, а тако сређени нокти изгледаће стилски и у складу са сезоном - експериментисање са бојама лака током љетне сезоне увијек је забавно. 
Довољно њежна, а ефектна
А једна од тих нијанси која ће обиљежити ову сезону је боја лаванде. Управо свијетле боје попут ове најбоље истичу препланули тен и пристају уз сваки љетни оутфит.

Ова нијанса је довољно њежна, а опет ефектна за љетне мјесеце. Иако љето воли  јарке боје и узорке којима иначе не тежимо током зимских мјесеци, постоји нешто у њежним нијансама попут боје лаванде, те је управо због тога ова нијанса њежнољубичасте боје идеална за топле дане.

На тржишту дефинитивно не недостаје прекрасних љубичастих лакова у боји лаванде, односно понуда је велика, а одабрати савршену нијансу заиста може бити захтјеван посао, али засигурно је да ће свако за себе пронаћи властитог фаворита међу прегршт понуђених нијанси.

Маникир у њежној љубичастој боји је ултимативни љетни хит идеалан за сунчане дане, а боја лаванде представља женственост, профињеност, грациозност и елеганцију. Њежна и мирисна лаванда једна је од биљака које нас неодољиво подсјећају на љето па не чуди да су маникуре у боји лаванде велики хит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана