Како комбиновати оловку за усне и руж?

ГС
Foto: Илустрација

Ако сте избјегавале оловке за усне сигурно сте имале добар разлог за то – нисте биле довољно вјеште у шминкању, или једноставно нисте пронашле одговарајућу нијансу. Ипак, будите сигурне – оловка за усне поправља читав утисак.

1. Постојана боја

Како би вам руж остао што дуже на уснама, прије њега нанесите оловку за усне – занимљиви трик многих познатих дама. Осим што чувају боју, оловке је и интензивирају. Руж ће остати на свом мјесту, а усне ће изгледати савршено.

2. Пуније усне

Често од визажиста можете чути да нема ничег љепшег од пуних, здравих, ружичастих усана. Ако немате природно пуне усне, оловке су ту – само за вас. У зависности од боје ружа, одаберите свјетлију или тамнију нијансу оловке.

3. Научите како да правилно нанесете оловку

За мекане усне прије наношења оловке обавезно освјежите усне балзамом. Никад не почињите с цртањем потпуно затворених усана, јер ће вам бити потребан савршен увид на тачан почетак и крај линије. Такође, добро наоштрите оловку и загријте врх, тако што ћете га протрљати између палца и кажипрста. Оловку нанесите лагано, како не бисте огребале усне, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана