Једна ствар у женској торби привлачи несрећу

ГС
Foto: Илустрација

Завирите у своју торбу. Шта се налази у њој? Фенг шуи стручњаци упозоравају да одређене ствари никако не треба носити у торби.

Разбацан новац никако не треба држати у торби, већ га треба чувати искључиво у новчанику. Фенг шуи означава да новац разбацан по торби привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја.

Такође, многи људи носе у торби старе рачуне. То вас враћа у прошлост, привлачи оптерећење и недостатак новца. Ово означава да са собом симболично носите старе проблеме и непотребне бриге, живите у прошлости.

Торба мора бити чврста – ово је знак среће и поуздане заштите. Уредна торба доноси хармонију и чува склад, а вјерује се да пословна торба треба да буде сређена, високо квалитетна и издржљива. Она симболично представља вашу кесу са новцем. Симбол је финансијског благостања.

Фенг шуи стручњаци такође истичу да торба не смије да буде претешка, јер то симболизује бриге и оптерећења. Сматра се да не треба држати торбу на поду, јер се вјерује да то привлачи сиромаштво. Потребно је свуда и у свему поставити уредност, мир, склад и чистоћу, па се постарајте да ваша торба буде сређена и организована, пише Крстарица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана