Фризуре које ће доминирати ове јесени и зиме: Шишке и локне се враћају у моду

ГС
Foto: Илустрација

Топли и упечатљиви бакарни и кестењасти тонови, шишке и локне даће вашем изгледу нову димензију и учинити да изгледате млађе.

Златни тонови који су били доминантни током љета сада лагано падају у други план и уступају трон бакарним и кестењастим нијансама, које прате промјену боја у природи.

Чим је Зендаја промовисала тамну косу са бакарним сјајем, постало је јасно да ће ове јесени то бити један од најпраћенијих трендова.

- Кестењасте нијансе ће доминирати, јер већина дјевојака жели топлији ефекат који одговара актуелном годишњем добу - каже фризер Макс Андреас.

- Плавуше ће се вјероватно опредијелити за карамел или коњак тонове, како би се што боље уклопиле у боје којима смо окружени. Да бисте задржали луксузни сјај који ће вам донијети нова боја косе, обавезно стављајте маску макар једном недељно.

Поред топлих бакарних и кестењастих тонова, тренд који ће доминирати ове јесени и зиме су шишке. Оне су, уједно, и најбржи и најефектнији начин да “избришете” године и изгледате млађе. Одаберите оне које ласкају вашем облику лица.

За даме које не желе да се одрекну локни стиже добра вест - афро-локнице, као и оне нешто крупније и раскошније остају у тренду. Важно је, поручују фирзери, да коса буде његована и блистава, што ћете постићи употребом специјализованих препарата и редовним шишањем расцвјеталих врхова, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана