Четири трика за дане кад се пробудите са непослушном косом

Г.С.
Четири трика за дане кад се пробудите са непослушном косом

Колико вам се пута десило да немате времена да увече исфенирате косу, већ је само просушите и легнете? А онда вас ујутру дочека све само не нормална фризура, посебно у данима веће влажности ваздуха.

Да бисте ово избjегли, не морате свако прање пратити дугим фенирањем, већ је довољно да урадите само пар ситница.

Креме за косу

Након што просушите косу и очешљате је, нанесите крему за косу у мањој количини. Након тога је поново очешљајте и ујутру ће бити у пристојном стању.

Плетенице

Ако вас мрзи или немате времена да се бавите тек опраном косом, након што је просушите једноставно исплетите плетеницу. Ујутру ће коса бити у благим валовима и можете је комотно таквом оставити, преноси ДДЛ.

Са друге стане, ако желите још бољи ефекат, укључите фигаро, пустите га да се добро загрије и увијте неколико праменова. Дакле, не морате целу косу, јер је она већ у благим таласима – само одаберите неколико праменова и бавите се њима. Важно је да не пропустите оне поред лица, као ни дијелове косе на темену.

Укључите фен

Испрскајте косу спрејем за негу како би добила мало влажности, укључите фен и великом четком само прођите кроз косу. Видјећете да ће ефекат бити одличан, а све ово неће трајати дуже од седам минута, што је ујутру најважније.

Беланце

Умутите чврст шам од једног бјеланцета и нанесите на косу истовремено је гужвајући. Укључите фен за косу и истим покретима гужвања косе, продувајте све њене дијелове. Добићете дивне таласе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана