Будите у тренду: Кошуље јарких боја апсолутни су хит пролећа и љета

ГС
Будите у тренду: Кошуље јарких боја апсолутни су хит пролећа и љета

Кошуље јарких боја тренд су који ће суверено владати овог пролећа и љета, а ми вам доносимо предлоге како да их носите и изгледате шик.

Комбиноваће се готово са свим одјевним комадима, почев од фармерица широких ногавица, преко мини-сукњи, па све до бициклистичких хеланки.

Међутим, чак и ако сте фанови сведенијих издања, постоји начин да изгледате шик, а да изнесете тренд који инфлуенсерке већ обожавају, а ми вам доносимо најбоље предлоге који ће вас инспирисати за сјајна модна издања.

Спортска елеганција

Извадите омиљене црне панталоне из гардеробера и упарите их са небеско плавом кошуљом. За наглашен струк само треба да је упашете. Уз добре наочаре и торбу, као и сведене аксесоаре, чак и уз патике бићете тренди, невезано за то да ли сте овај комбо изабрали за посао или опуштену поподневну шетњу.

Бермуде или бициклистичке хеланке и оверсизе кошуља

Можда овако нешто није свачија "шољица чаја", али ћете загарантовано бити примећени. Такође, модни стручњаци саветују да комбинујете више јаких боја, па чак и оне које се иначе "не слажу", попут ружичасте и црвене. Наранџасто - љубичасти комбо је нешто што ћемо у наредном периоду често видети на улицама, те се не плашите да изађете из своје зоне комфора и одважите се за нијансе које "вриште" пролеће/лето.

"Разбијте" монотонију слип хаљина

Слип хаљине већ неколико година одважно "седе" на трону најомиљенијих одевних комада. Међутим, ако заиста желите да модну игру попнете на нови ниво, додајте оверсизе кошуљу сличног материјала и вежите је око струка. Овај изглед, готово инпирисан осамдесетим употпунићете добрим аксесоарима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана