10 класичних љетних ствари које морате имати у ормару

ГС
Foto: Илустрација

Љето ускоро и службено почиње. Што се тиче облачење за вруће љетне дане битно је да крпице буду што прозрачније и лаганије како нам не би било вруће али такође је битно да су те крпице и модерне. 

Упркос трендовима постоје 10 класичних љетних ствари које морате имати у ормару, ми вам у наставку доносимо којих то 10 комада би требали имати у свом ормару.

1. Бијела памучна мајица

Бијела памучна мајица с кратким рукавима или пак на бретеле је must have љетне гардеробе. Лагана бијела мајица лако се комбинује уз многе комбинације.  

2. Бијела кошуља

Бијела, по могућности, ланена кошуља апсолутни је класик љетног ормара. Одлично је што одговара на разне комбинације, а можете је носити на посао, али и на плажу.

3. Кратке тексас бермуде

Овосезонска тренди варијација на тему кратких тексас хлача јесу тексас бермуде.  

4. Хаљина

Хаљина је идеалан љетни комад. Изаберите ону која вама највише одговара било да је она мини, миди или макси. За дневне варијанте одличне су памучне или ланене лепршаве хаљинице, док је за вечерњу варијанту резервисана сатенска односно свилена уска хаљина.

5. Сандале

Сандале на високу потпетицу односно kitten потпетицу, која је ове сезоне ин, већ пар година не излазе из моде. Одличне су за љетне мјесеце јер су врло модерне, а нога вам је уствари боса те вам зато у њима неће бити вруће.

6. Тексас јакна

За прохладне љетне вечери резервисана је тексас јакна. Она се одлично слаже на разне комбинације зато је генијална када је само пребацимо преко рамена. Једнако добар избор за љетне мјесеце је и јакна од бијелог тексаса.

7. Crop tops

Љето је вријеме када можемо показати мало више коже него иначе. Crop top, осим што је ит крпица ове сезоне у што се можете увјерити овдје, идеалан је одабир за вријеме великих врућина у којем се нећете “скухати”. Crop top можете комбиновати уз бермуде високог струка или пак уз сукње.

8. Шешир за главу

Шешир је незаобилазан комад у љетним мјесецима. Он нас чува од јаког сунца, али је уједно и врло занимљив модни додатак.

9. Наочаре

Љетне дане без сунчаних наочара не можемо ни замислити. Осим што чувају наше очи, оне су и савршен детаљ свакој модној комбинацији.  

10. Купаћи костим

Купаћи костим је униформа годишњег одмора у случају да годишњи одмор проводите на мору односно плажи. С квалитетним црним купаћим костимом не можете погријешити, а уз различити аццессориес он сваки пута може попримити ново лице, преносе Независне новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана