Сурова дијета Наоми Кембел: Једе само када има потребу, а три намирнице су строго забрањене

ГС
Сурова дијета Наоми Кембел: Једе само када има потребу, а три намирнице су строго забрањене

Свјетски позната манекенка Наоми Кембел је изјавом да једе само једном дневно и да “обично вечера у доба ручка” изазвала бурне реакције јавности, а многи се запитали, уколико је истина да једе само једном у дану, који оброк онда најрадије бира?

До недавно је тајна њене савршене фигуре била строго чувана од јавности, а онда је Шон Џон, шеф њене кухиње коначно подијелио које су то намирнице без којих ова манекенка не може да замисли дан.

Наоми је једном приликом признала да конзумира само један оброк у дану, а судећи према ријечима њеног кухара чак и ово јело мора бити направљено по одређеним прописима.

– Кухам за њу већ цијелу деценију. Моје задужење је да од намирница које Наоми сама набавља направим једно јело дневно, врло једноставно и здраво. Она је “итал”, што је јамајчанска ријеч за особу која прати вегатаријански режим исхране. Када путује, правим јој храну за пут јер јој авионска храна не прија, изјавио је Шон Џон за Page Six и додао да Наоми не конзумира често храну из његовог ресторана.

Ова љепотицама годинама уназад није уопште уносила производе на бази млијека, пилетину и намирнице које садрже глутен. Оне су биле строго забрањене.

– Наоми никада не наручује храну из ресторана. Уколико се и одлучи за ту опцију, увијек ће тражити да јој спремимо нешто што није на менију. За њу увијек креирам неко ново јело – рекао је он.

Још један битна ствар – Наоми обожава различите укусе. Не одобрава со и бибер, али јој се веома допада зачинско биље.

Лијепа манекенка је у једном интервјуу испричала да једе само када је расположена.

– Једем када имам потребу и не изгладњујем се. Уколико неки дан не осјећам потребу за храном, једноставно не једем, пијем воду и сокове. Зависи од тога како се осјећам. Током љетњих мјесеци и врућина само желим да пијем сокове, рекла је манекенка својевремено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана